Polish Rescue Team Copied

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Polish Rescue Team Copied » Test forum » Co to SGSP?

Co to SGSP?

Posts 1 to 3 of 3

1

SGSP - Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Gdzie taką znajdziemy? - Las Venturas
Jak do niej się dostać? - Przez podanie

Opis SGSP
Szkoła Główna Służby Pożarniczej (SGSP) jest uczelnią służb państwowych nadzorowaną przez ministra właściwego do spraw wewnętrznych. Misją Uczelni jest kształcenie kadr o najwyższych kwalifikacjach w zakresie oceny stanu zagrożeń cywilizacyjnych i naturalnych, ochrony życia, zdrowia, mienia i innych wartości przed tymi zagrożeniami, a także wychowanie studentów w poczuciu patriotyzmu i ofiarności w służbie i pracy oraz w poszanowaniu dyscypliny służby i pracy.

Adres:
Las Venturas,
Airport
ul. Janicka 53/33

Jak to wygląda?
Tak jak już jest to wspomniane, jest to uczelnia, szkoła coś takiego. Przychodzicie tam, po zdaniu rekrutacji o danej godzinie. SGSP, składa się z 10 szkoleń - najwięcej z wszystkich frakcji -
i egzaminu końcowego po którym przekonacie się, czy możecie służyć w PSP. Jeśli, jednak za pierwszym razem nie zdacie egzaminu końcowego to takowy czas macie do Niedzieli od rozpoczęcia tygodnia ponieważ w pon. zaczynają się szkolenia, a w sob. ostatnie szkolenie, niedz. wolna, więc od pon. możecie zdawać egzaminy aż do niedzieli, możecie 3 razy podejść do egzaminu końcowego. Jeśli, jednak dalej wam się nie udaje, to zostajecie albo wydaleni z frakcji albo po prostu idziecie ponownie do akademii!
To tyle właściwie, z mojej strony no i tego co mogłem wam powiedzieć na temat SGSP. Mam, nadzieję że zachęciłem was chociaż trochę do wstępu w nasze szeregi. Życzę powodzenia!

PODPISANO:
                                                                                                                                                                                                                  NACZELNIK FARMFAN

0

2

!BAN! !BAN! !UŻYTKOWNIK JESTEMWPSPWRZYCIUREALNYM, ZOSTAŁ ZBANOWANY PRZEZ: FARMFAN Z POWODU: Błędy w prostych słowach to raz, drugie to, to że obrażasz administracje. Papadki, i na pewno nie masz 20 lat, gdyż popełniasz błędy w prostych słowach typu: że.

0

3

Jak to, ja sobie żartowałem idioto... A ty mnie za to posądzasz? Jak macie tutaj taką administracje, to sory.. Ale nie zamierzam grać na serwerze z taką administracją, gdyż to nie jest ogar. On sobie żartował, a ty co? Myślisz, tylko o sobie jebany rasisto.

0

You are here » Polish Rescue Team Copied » Test forum » Co to SGSP?